prim. Andrej Radić, dr.med.
specijalist ortoped, FEBOT

Vrhunski je educiran i iskusan liječnik koji se bavi dijagnosticiranjem, konzervativnim te operacijskim liječenjem bolesti i ozljeda sustava organa za kretanje (lokomotorni sustav).

Prvi je i trenutno jedini ortoped u Republici Hrvatskoj s položenim ispitom pred Europskom komisijom za ortopediju i traumatologiju (Fellow of European Board of Orthopaedics and Traumatology).

“FEBOT” je prestižna titula koja označava da je kandidat položio zahtjevni ispit pred Europskom komisijom za ortopediju i traumatologiju.

Zakažite termin

SPECIJALISTIČKI ORTOPEDSKI PREGLEDI

U privatnoj praksi fizikalne terapije Zlatko Kercel, po dogovoru, možete se naručiti na specijalistički ortopedski pregled i konzultacije kod prim. Andreja Radića, dr.med.

Na ortopedskom pregledu, uzimamo anamnezu kako bi saznali Vaš razlog dolaska, dužinu trajanja tegoba, kako su nastale, spontano ili uzrokovane nekom traumom, te pijete li kakve lijekove protiv bolova, budi li Vas bol iz sna i koji je intenzitet bolova.

Nakon anamneze slijedi klinički pregled. Različitim kliničkim testovima, pregleda se bolan zglob kao i susjedni zglobovi što znači da pregledamo kralježnicu i kuk kod pregleda koljena. Lijevi i desni zglob se uvijek uspoređuju.

Nakon kliničkih testova, ortoped već ima određenu sumnju o bolesti i može postaviti tzv. radnu dijagnozu koju možemo promijeniti nakon obavljenih dijagnostičkih pretraga.