Postoperativna rehabilitacija lokomotornog sustava

Naša posvećenost posoperativnoj rehabilitaciji čini ključni dio naše prakse. Razumijemo da svaki pacijent ima jedinstvene potrebe, ovisno o operativno zahvatu i fazi oporavka. Stoga, pristupamo svakom pacijentu s pažnjom i individualiziramo terapiju prema njihovim ciljevima.

U procesu rehabilitacije koristimo najnaprednije tehnologije i aparate, uključujući Summus Laser visokog intenziteta, koji je ključni dio našeg programa. Osim, Summus Lasera, koristimo i druge napredne uređaje popust ZAMAR, TECAR i NORMATEC, pružajući Vam sveobuhvatni tretman za brži oporavak.

Naša terapeutska dvorana je opremljena za individaualne potrebe svakog pacijenta, pružajući im postupno povećanje pokretljivosti, ovisno o fazi oporavka. Tim stručnjaka pažljivo procjenjuje svakog pacijenta i oblikuje program vježbi kako bi postigli najbolje rezultate.

Naglasak je na funkcionalnosti i povratku mišićne aktivnosti. Koristimo različite tehnike mišićne stimulacije kako bismo poboljšali jačinu mišića. Naš krajnji cilj je omogućiti Vam brz povratak u svakodnevni život ili sportske aktivnosti, ovisno o kompleksnosti Vašeg operativnog zahvata.

Obratite nam se i otkrijte kako Summus Laser i naš pristup individualiziranoj rehabilitaciji mogu ubrzati Vaš oporavak, omogućiti vam što brži povratak u punu aktivnost. Vaše zdravlje i oporavak su naš prioritet.

Dijatermična terapija sa kapacitativnim i rezistativnim prijenosom energije predstavlja revolucionaran pristup u području fizikalne terapije i rehabilitacije.

Ovaj inovativan tretman usmjeren je na liječenje trauma i mišićno-koštanih patologija, te potiče prirodne tjelesne regnerativne i protuupalne mehanizme.

Za razliku od tradicionalnih fizikalnih metoda, čiji učinak često ostaje ograničen na
površinske slojeve, dijatermična terapija prodire duboko u tkivo, proizvodeći terapijsku
energiju putem izmjene električnih naboja.

Rezultat je osjećaj ugodne topline i korisni efekt za tijelo.

Dijatermična terapija djeluje na:

– upalne procese, edeme, i bol: smanjuje upale i oticanje te ublažava bol,
– poboljšava transport kisika: povećava dotok kisika od perifernih arterija do tkiva,
– ubrzava tjelesni metabolizam: poboljšava aktivnost kemijskih produkata upale i potiče imunološki sustav, ubrzavajući oporavak

TECAR terapija se može ciljano koristiti na specifičnim područjima tijela pomoću dva načina rada:

KAPACITATIVNI način rada- preporučuje se za tretiranje tkiva s manjim otporom kao što su mišići, koža, vezivno tkivo te krvožilni i limfni sustav.

REZISTATIVNI način rada- pogodan je za tretiranje tkiva s većim otporom, kao što su koštano, hrskavično, tetivno i ligamentno tkivo.

Efekti ove terapije uključuju:

  • proizvodnju duboke endogene topline
  • smanjenje napetosti u mišićima i vezivnom tkivu
  • povećanje cirkulacije i limfne drenaže
  • povećanje metaboličke aktivnosti i proizvodnju energije
  • poboljšanje opskrbe tkiva kisikom i bolju apsorpciju nutrijeneta
  • eliminaciju mataboličkog otpada
  • smanjenje oticanja( edema)

Dijatermična terapija predstavlja moderno riješenje za sve one koji traže brži oporavak i učinkovito liječenje mišično-koštanih problema. Otkrijte kako Vam možemo pomoći u postizanju optimalnog zdravlja i bržem rehabilitiranju.

Naša ZAMAR terapija je inovativni oblik terapije koji se ističe po kombinaciji kiroterapije i termoterapije, obuhvaćajući širok raspon temperatura od 0*C do 45*C. Ovaj napredni pristup stvara promjene u vazokonstrukciji i vazodilataciji na tretiranom segmentu uz istovremenu kompresiju tekućinom. Što je najvažnije, ovu terapiju možemo uspješno kombinirati s drugim oblicima fizikalne terapije kako bismo postigli najbolje rezultate.

Kroz ovu inovativnu terapiju, postižemo niz blagotvornih efekata:

brza redukcija edema: smanjenje oticanja je ključno za brži oporavak

povećanje elastičnosti tkiva: terapija pomaže tkivima da postanu fleksibilnija i otpornija

smanjenje boli: ublažavanje boli je od suštinskog značenje za pacijente u procesu rehabilitacije

ubrzavanje mikrocirkulacije: poboljšava protok krvi na mikroskopskoj razini, što doprinosi bržem oporavku

poticanje oporavka mišića: mišići se brže oporavljaju i postaju jači

– smanjenje čvrstoće vezivnog tkiva: terapija omogućava vezivnom tkivu da postane manje napetost

povećanje lokalne cirkulacije: poboljšava cirkulaciju krvi na tretiranom području

ZAMAR terapija je sveobuhvatan pristup koji se prilagođava potrebama svakog pacijenta. Kombinacija kiroterapije i termoterapije, uz stručno vođenje, jamči brži oporavak i bolje rezultate. Želite li iskusiti prednosti ove terapije, obaratite nam se kako bismo Vam pomogli postići optimalno zdravlje i brži put do rehabilitacije.

Summus laser, naša napredna svjetlosna terapija, koristi specifične crvene i infracrvene svjetlosne zrake za poticanje revitalizacije tkiva na staničnoj razini. Ovaj tretman povećava metaboličku aktivnost stanica, optim izira transport hranjivih tvari preko stanične membrane i potiče vitalni protok krvi stanica. Kroz ovaj proces postižemo niz ključnih rezultata:

smanjenje upale i boli: Summus laser je učinkovit u ublažavanju upala i smanjenju boli

redukcija edema: pomaže smanjiti oticanje, ubrzavajući proces ozdravljenja

smanjenje mišićne napetosti:mišići postaju opušteniji, pružajući olakšanje i udobnost

ubrzavanje zacjeljivanja tkiva: poboljšava regeneraciju tkiva kako bi se postigao brži oporavak

Naručite se odmah

Naslov: Narudžba Inovativna Dijatermična terapija

Galerija